Tjänster

REDOVISNINGSBYRÅN ATT VÄXA MED


ADVISER > TJÄNSTER

Våra tjänster

  


LÖPANDE REDOVISNING


Allt du behöver  inom grundlägande redovisning där vi hjälper till med allt du önskar. Vi sköter fakturering, betalningar, bokföring med mera. När din redovisningsperiod är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter dina önskemål. Vi är en redovisningsbyrå med kompetens inom många olika bokföringsprogram, och vi anpassar oss alltid efter ditt företags behov.


BOKSLUT /ÅRSREDOVISNING


När räkenskapsåret nått sitt slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter löpande kontakt med din eventuella revisor.

För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst genom att exempelvis upprätta årsbokslut och årsredovisning.


LÖNEADMINISTRATION


Vi sköter löneadministration för mindre företag med bara en anställd och även större med upp till hundra anställda. Beroende på vad ditt företag behöver hittar vi en bra lösning – vi kan exempelvis erbjuda system med tidrapportering i mobilapp eller på webben. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss efter dina önskemål. Vi arbetar bland annat i  Visma Lön,  Fortnox Lön och BL. Vi hjälper även företag med diverse HR-frågor, såsom anställningsavtal, arbetsgivarintyg, tolkning av kollektivavtal med mera.


INKOMSTDEKLARATION


Avslutligtsvis i redovisningens årscykel upprättar vi bolagets inkomstdeklaration baserat på bokslut och skatteberäkning. Vi hjälper även privatpersoner med upprättandet av inkomstdeklarationer, antingen i sin helhet eller endast beräkning av bilagor, exempelvis K10-blanketten.


BUDGET

Utifrån redovisade uppgifter budgeterar vi även nästkommande år där vi hjälper kunder sätta nya mål.